ПРОДУКТИ


Банер


Демонтаж


  Една предварителна подготовка за предстоящият  монтаж на новата Ви дограма е демонтажа на старата. Това е услуга, която изисква внимание, затова монтажният ни екип го извършва с достатъчна сръчност и прецизност. И за да направим комплимент към Вас - услугата е напълно безплатна, ако старата Ви дограма е дървена.

 


МонтажБезпроблемно функциониране на дограмата!? Съвсем не трудна задача, но от особено значение е при самия монтаж тя да е идеално нивелирана и здраво закрепена към стената (винтовете се поставят през ≈60 см), което e от особено значение, за да се избегне изкривяване и деформиране на профила.
Комстил разполага с едни от най-добрите монтажни групи, което е гаранция  за бъдещата безпроблемна експлоатация на поръчаните продукти.
След поставяне на касата на новата Ви дограма в строителния отвор, следващата стъпка е да се заклини с дървени клинове, да се нивелира и да се фиксира с винтове за директен монтаж. Закачването на крилата и остъклението са една от последните стъпки. Най-накрая фугите около дограмата и стената се запълват с професионална пенополиуретанова пяна.

 


ИзвозванеПри желание от Ваша страна предлагаме и услуга, с която напълно изключваме ангажимента около отстраняване и извозване на старата Ви дограма.
Услугата се заплаща допълнително

 


 

 

Ремонт на дограма


  Доста често срещан казус е при повреда на настоящата Ви PVC или AL дограма, кой да отстрани възникнал проблем с нея, ако фирмата монтирала Ви дограмата отказва да извърши тази услуга или изобщо вече не съществува. Е, в такъв случай не губете повече време и се обърнете към нас! Свържете се с нас и Ви обещаваме адекватно и мигновено отношение към касаещият Ви проблем.


 

НОВИНИ

Екологична философия и ефектна визия в едно Когато става въпрос за качество в производството на PVC системи за...
  Дойде времето за нови идеи и сбъднати мечти. За да се докоснеш до една мечта, понякога ти трябва съвсем мъничко...
  1.Частен дом гр.София, кв.Бояна   2.Частен дом гр.София, кв.Горна Бяна   3.Частен дом...
Банер
Банер
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

Playlist: