ПРОДУКТИ


Банер
Мрежи против насекоми

Мрежите против насекоми, или накратко казано комарниците са универсално средство за защита от насекомите. Те Ви гарантират спокойствие през горещото полугодие като ефективно Ви защитават от всякaкви летящи насекоми. Комарниците не изискват никаква поддръжка, освен елементарно почистване. Рамките на мрежите се произвеждат от алуминиеви профили, което ги прави трайни и устойчиви. Използваната мрежа е с тефлоново покритие , която не се влияе от външни условия, издръжлива е на слънчеви лъчи и други атмосферни услови.

Комарниците не заемат много място и не пречат. Могат да бъдат поставяни на прозорци и врати с всякакъв размер и характеристики. Поддържаме богата цветова гама.

В зависимост от конфигурацията на дадена дограма се предлагат различни решения за тяхното изпълнение.
Статични комарници:

Подходящи са за прозорци при които има свободен достъп от външната страна. Има възможност за монтаж на райбери за по-лесно демонтиране през зимата.

Ролетни комарници:
Подходящи са за всеки тип прозорец. Могат да бъдат вдигани и сваляни по всяко време. Изключително функционални и удобни.  Предлагат се във вариант с вертикално и хоризонтално управление (еднокрил и двукрил).


Комарници с напрегнати панти или с магнитна лента, еднокрили и двукрили :

Тези мрежи се поставят на балконски врати, които са най-големият вход за насекомите към Вашия дом.


Комарник тип хармоника:

Подходящи за балконски врати, както еднокрили, така и двукрили.

 


НОВИНИ

  Алуминиева дограма Комстил Ви предлага алуминиева дограма с висококачествените профили, произведени от...
Банер
Банер
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

Playlist: