ПРОДУКТИ


Банер
PVC прозорци и врати KÖMMERLING

PVC прозорци и врати KÖMMERLING 

Нашите прозорци се произвеждат от PVC профили KÖMMERLING. Пластмасата предлага безценни предимства. Този материал прави идеална комбинация между икономична ефективност, творческа свобода и високите изисквания за топло- и шумоизолация. Във връзка с технологичните тенденции, качество, функционална годност и естетика KÖMMERLING винаги води с една крачка напред. Доверете се на една водеща марка!


KÖMMERLING предлага множество прозоречни системи, които със своето многообразие от видими височини и дълбочини на вграждане на крилото и касата, с разнообразните си кострукции с подвижен и стационарен делител, декоративни или делящи стъклото шпроси могат да изпълнят всякакви прозоречни фантазии.

Икономичност, дизайн, функционалност, защита на околната среда и отговорното отношение към ресурсите и суровините отговарят при KÖMMERLING на най-високите изисквания и се опират на полезните познания на производителите.

Системите са за пример и в екологично отношение: марката  KÖMMERLING е първият значим производител на прозоречни профили в световен мащаб, който наред с рециклираните материали, при производството си влага в „прясната“ смес изключително и само безоловно ПВЦ със „зелени“ стабилизатори на калциево-цинкова база. Всички PVC  профили на KÖMMERLING се стабилизират с екологичните калций и цинк, вместо с олово. С това не само се подобрява опазването на околната среда, но и качеството на прозорците във всяка една фаза от тяхната експлоатация - това ги прави още по-устойчиви на атмосферни влияния, с по-дълготраен блясък, на лице е още по-чист процес на рециклиране. Една много добра възможност за опазването на околната среда.
 

НОВИНИ

PVC прозорци и врати PROFILINK  5-КАМЕРНА СИСТЕМА PREMIUM Идеите са всичко, а когато  можете и да спестите парите...
   PVC прозорци и врати KÖMMERLING     Нашите прозорци се произвеждат от PVC профили KÖMMERLING....
Банер
Банер
You need Flash player 6+ and JavaScript enabled to view this video.

Playlist: